Το στιλ φούστας που θα γίνει η νέα εμμονή της σεζόν

Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 22:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το στιλ φούστας που θα γίνει η νέα εμμονή της σεζόν

Η χρονιά της φούστας, όπως εύκολα θα χαρακτηρίζαμε το 2019 εξελίσσεται σε περίοδο της φούστας, αφού το κομμάτι συνεχίζει να είναι εξαιρετικά in και τη νέα χρονιά.

Και αφού φορέσαμε τις θηλυκές και ρετρό μίντι πλισέ σαν να μην υπήρχε 2020, η τάση αποδυναμώνεται μερικώς και δίνει μέρος της σε μια πιο bold εκδοχή, λιγότερο feminine αλλά περισσότερο μποέμ.

Η τζιν φούστα, κρατά το μίντι μήκος της από τις σατέν και τις πλισέ, αλλά ενδύεται το πρακτικό και all time classic denim, που κλείνει το μάτι στα 70s αλλά φοριέται με styling 2020.

Σε τι συνίσταται αυτό; Σε μίντι τζιν φούστες συνδυασμένες με κομψά πουκάμισα με δέσιμο στο λαιμό, γιλέκα ή πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις σαν Παριζιάνα στα τέλη των 60s ή με σανδάλια, cool sneakers, oversized ανοιχτά σακάκια και corset tops για ένα πιο ετερόκλητο αποτέλεσμα.

Κομμάτι με προσωπικότητα και στιλ, μπορεί εύκολα να δείξει κιτς, γι' αυτό φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να δώσετε έμφαση στο μήκος και το σωστό παπούτσι που θα αναδείξει και δεν θα κονταίνει το πόδι σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti