Κιτρινισμένα νύχια: Πώς να απαλλαγείς από αυτά

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 17:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κιτρινισμένα νύχια: Πώς να απαλλαγείς από αυτά

Τα περιποιημένα νύχια, είτε είναι βαμμένα, είτε όχι, πάντα δίνουν πόντους κομψότητας σε μία γυναίκα. Η κακή διατροφή σε συνδυασμό με διάφορους εξωτερικούς παράγοντες μπορούν να τα ταλαιπωρήσουν και να αλλοιώσουν την όψη τους. Τα κιτρινισμένα νύχια, καθώς και τα ξηρά πετσάκια, μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να δείχνει απεριποίητη, ακόμα κι αν φορά το πιο κομψό και ακριβό σύνολο. Ακολουθούν οι λύσεις για τα πιο συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες με τα νύχια τους

Κιτρινισμένα νύχια
Τα κιτρινισμένα νύχια είναι ένα από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες και κυρίως εκείνες που βάφουν τα νύχια τους. Τα βερνίκια κακής ποιότητας αλλά και εκείνα που έχουν έντονο χρώμα, μπορούν να "βάψουν" τα νύχια και να τα κάνουν κίτρινα. Για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, μην ξεχνάτε να απλώνετε μία βάση πριν το χρώμα. Εναλλακτικά, βυθίστε τα νύχια σε λίγο χυμό λεμονιού για να μειωθεί η κιτρινωπή όψη. Σε περίπτωση που το χρώμα των νυχιών εξακολουθεί να είναι αλλοιωμένο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ξηρά πετσάκια
Οι χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά τα "σκληρά" καθαριστικά προϊόντα μπορούν να αφυδατώσουν την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια. Απαλλαγείτε από τα ξηρά πετσάκια, απλώνοντας λίγη βαζελίνη και κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή πριν από τον ύπνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti