Σημαντικές συμβουλές μόδας που θα ακολουθείς μια ζωή

Τρίτη, 05 Μάιος 2020 18:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σημαντικές συμβουλές μόδας που θα ακολουθείς μια ζωή

Έχεις διαβάσει τι πρέπει να προσέχεις για να κάνεις σωστότερες αγορές. Πώς να φορέσεις τις τάσεις της σεζόν ώστε τις υποστηρίξεις απόλυτα. Ό,τι «φασιονίστικο» νέο υπάρχει εκεί έξω, το γνωρίζεις. Ό,τι κάνεις όμως δεν αφορά τις τάσεις. Είσαι σίγουρη για το styling των ρούχων σου;

Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε μην ανησυχείς. Όσα γνωρίζουμε για τη μόδα και το στιλ, τα βάλαμε «κάτω». Δε μιλάμε για τάσεις, μιλάμε για πράγματα που θα εφαρμόζεις, όποιες οι τάσεις της μόδας, όποια η ηλικία σου. Τα παρακάτω διαχρονικά fashion tips θα γίνουν μέρος του mentality του στιλ σου, από εδώ και πέρα.

Επένδυσε στα βασικά, κάνε οικονομία στις τάσεις
Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να ξοδεύεις λεφτά αγοράζοντας ένα «εποχιακό» ρούχο που δεν θα φοράς την επόμενη σεζόν. Επένδυσε σε αγορές που δεν θα μετανιώσεις μετά από ένα χρόνο. Αν είναι να δώσεις κάτι παραπάνω για ένα ρούχο, ας είναι ένα από τα βασικά της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα φοράς μια ζωή.

Τέσταρε τις τάσεις με αξεσουάρ
Έχεις δει μια τάση που σου αρέσει, αλλά δεν ξέρεις αν μπορείς να την υποστηρίξεις; Ή αν μπορείς να τη «χωρέσεις» στην γκαρνταρόμπα σου; Τέσταρέ τη μέσω ενός αξεσουάρ. Αν η τάση είναι τα metallics, για παράδειγμα, πάρε μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε μια τέτοια απόχρωση. Κάνοντας ένα “test drive” στα αξεσουάρ πρώτα, μπορείς να αποφασίσεις αν σου κάνει.

Μη ξεχνάς το «τρίτο στοιχείο» στις εμφανίσεις σου
Αν θεωρήσουμε ότι μια μπλούζα και ένα παντελόνι είναι τα δυο βασικά στοιχεία σε ένα outfit, τότε χρειάζεσαι και ένα τρίτο. Είτε πρόκειται για ένα ρούχο, παπούτσια ή αξεσουάρ, αυτό το τρίτο στοιχείο καλό είναι να έχει «κάτι». Αν φοράς ένα τζιν παντελόνι και t-shirt, για π.χ., προσθέτοντας ένα όμορφο μαντήλι στον λαιμό, θα δημιουργήσεις ένα ενδιαφέρον outfit.

Φόρα τα σωστά παπούτσια με τα σωστά μήκη
Αν δεν είσαι σίγουρη για το τι παπούτσια φοριούνται με τις φούστες και τα φορέματά σου, σου λέμε εμείς. Υπάρχει ένας βασικός κανόνας που ακολουθούν πολλοί: φόρα φλατ όταν το μήκος μιας φούστας είναι πάνω από γόνατο και τακούνια αν ξεπερνάει το γόνατο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα