Βρες το σωστό στυλ μαγιό που σου πηγαίνει!

Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 19:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρες το σωστό στυλ μαγιό που σου πηγαίνει!

Βρείτε το σωστό στυλ μαγιό που σας ταιριάζει και περάσετε καλά στη παραλία και στον ήλιο νιώθοντας όμορφες και sexy! Τα έντονα χρώματα και οι αθλητικές σιλουέτες δημιουργούν ωραίο στυλ στις παραλίες φέτος.

Εξωτικά πριντ μαγιό
Τα εξωτικά πριντ δίνουν μαγευτικές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε κάθε σιλουέτα. Και είναι σίγουρα παιχνιδιάρικα. Τα βλέμματα θα τα τραβήξει το πιο έντονο, το πιο λαμπερό, το πιο ασυνήθιστο μαγιό. Χρησιμοποιείστε πριντ για να τραβήξει την προσοχή στους ώμους σας και στα μακριά πόδια σας.

Αθλητικό και σικ μαγιό
Το αθλητικό και σικ μαγιό χρησιμοποιείται από τα ενεργά και αθλητικά κορίτσια. Το αθλητικό στυλ δεν κρύβει το σώμα, αλλά το δείχνει υπερήφανο. Να ψάξετε κομψό στυλ και έντονα χρώματα.

Ολόσωμο μαγιό
Το ολόσωμο μαγιό δημιουργεί έντονα διαμορφωμένη εμφάνιση και κολακεύει καταπληκτικά. Να διαλέξετε ψηλό κόψιμο στα πόδια, αν θέλετε να έχετε μακριά και λεπτή σιλουέτα. Τα μαγιό από ελαστικό υλικό (νάιλον και λύκρα) σηκώνουν το στήθος και ισιώνουν την κοιλιά. Το αποτέλεσμα είναι μια σούπερ λεπτή και αθλητική εμφάνιση.

Ασπρόμαυρο μαγιό
Η «γιν-γιάν» επίδραση του ασπρόμαυρου χρώματος κάνει μεγάλη και δυνατή εντύπωση. Φέτος οι σχεδιαστές του δίνουν ένα φρέσκο και σύγχρονο ρετουσάρισμα, για να μπορείτε να έχετε μια σικ εμφάνιση διαχρονική και εύκολη. Δοκιμάστε μικτά υφάσματα και σχήματα για να κάνετε τα πράγματα ενδιαφέροντα. Συν ότι το μαύρο χρώμα, με ένα μαγικό τρόπο, σε δείχνει πιο αδύνατη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος