Με αυτό το κόλπο δεν θα ξαναχάσεις καμία κάλτσα μέσα στο συρτάρι

Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 21:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με αυτό το κόλπο δεν θα ξαναχάσεις καμία κάλτσα μέσα στο συρτάρι

Θα σου πω ότι μέχρι να μάθω για αυτό το τρικ δίπλωνα τις κάλτσες μου με τον γνωστό τρόπο που τις κάνει να μοιάζουν με μικρή μπάλα. Και φυσικά να πιάνουν πάρα πολύ χώρο στο συρτάρι. Οι διαφορετικοί τρόποι που θα δεις παρακάτω όμως, εκτός από σούπερ ευρηματικοί θα σου γλιτώσουν πάρα πολύ χώρο στο συρτάρι με τις κάλτσες σου. Ή θα κάνουν τις κάλτσες σου να χωρέσουν άνετα σε συρτάρια με διαχωριστικά. Και μεταξύ μας, αν έχεις εμμονή με την τάξη θα το απολαύσεις. Μιλάμε για οργάνωση. Το μυστικό κρύβεται στο σωστό τύλιγμα κάθε ζευγαριού. Και το τρικ αφορά τόσο τις κοντές, όσο και τις μακριές κάλτσες σου.

Η αλήθεια είναι πως όσο περιττό κι αν φαίνεται κάποιες φορές, το να τυλίξω τις κάλτσες μου είναι από τις κινήσεις ματ που κάνω για να γλιτώνω χρόνο στην καθημερινότητά μου. Θα παραδεχτώ ότι όταν για κάποιον λόγο δεν έχω προλάβει να διπλώσω τις κάλτσες μου η πιθανότατα να φάω τουλάχιστον 10 λεπτά ψάχνοντας να βρω τη μία από τις 2 κάλτσες του ζευγαριού είναι τεράστια. Οπότε, εκτός από χώρο που θα γλιτώσεις στο συρτάρι με τις κάλτσες σου μιλάμε σίγουρα και για λειτουργικότητα. Tο τρικ είναι φυσικά το σωστό τύλιγμα.

-Άπλωσε τις κάλτσες σου σε μία επιφάνεια και βάλε τη μία πάνω στην άλλη με τρόπο που να θυμίζει το αγγλικό (πεζό) γράμμα t. Το πάνω μέρος της κάλτσας να ακουμπάει την επιφάνεια και οι φτέρνες να κοιτάζουν ταβάνι.

-Τύλιξε προς τα πάνω τα δύο μέρη τις κάτω κάλτσας που περισσεύουν.

-Κάνε το ίδιο με την άλλη κάλτσα και πέρασε τη μύτη της κάλτσας μέσα στο άνοιγμα. Είσαι έτοιμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti