Εννέα τύποι γυναικών που πρέπει να προσέχεις

Επιμέλεια: Βάσια Σταυροπούλου
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σήμερα η στήλη αφιερώνεται στους άντρες, επειδή μας το ζητήσατε!
Σαν άντρας, ψάχνεις για μια ήρεμη και υγιή σχέση; Τότε για το καλό σου, μείνε μακριά τους παρακάτω τύπους γυναικών. Ξεκινάμε λοιπόν…
Η ερασιτέχνης ψυχολόγος
Είναι η γυναίκα που πάντα θα προσφέρει τον ώμο της για να κλάψεις και πάντα θα έχει έναν καλό λόγο να σου πει. Θα σε ακούσει και θα συζητήσει και τα δικά της, ακόμα και αν δε της το ζήτησες ποτέ. Επιφανειακά είναι κουλ, κρύβει καλά την ανάγκη της να μπει στα εσώψυχα σου. Τουλάχιστον μέχρι να ακούσει τα τρία πρώτα πράγματα που θα της πεις και θα αρχίσει τις αναλύσεις για την παιδική σου ηλικία και πως τα τραύματα σε έχουν επηρεάσει και καθορίζουν τη συμπεριφορά σου. Στη συνέχεια θʼ αρχίσει νʼ ασχολείται με τα δικά της. Τον εαυτό της βλέπεις τον έχει ψυχολογήσει καλύτερα.
Η πολυλογού
Εδώ επίπεδο μηδέν. Από τη στιγμή που τη βλέπεις, δε σταματάει. Ξεκινάει με ένα «γεια χαρά νταν» και από εκεί ακολουθεί μόνο κατήφορος. Πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο, σε ρωτάει τη γνώμη σου -μόνο και μόνο για να έχει ευκαιρία να πει τη δική της-, και μιλάει πάντα με δυνατή φωνή λες και η συζήτηση σας είναι για να την ακούνε οι περαστικοί. Αν προσέξεις αυτά που λέει θα δεις τις αντιφάσεις και θα καταλάβεις πως ότι λέει είναι για να γίνεται αρεστή. Το χειρότερο είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να πεις ή να κάνεις κάτι περισσότερο από το να κουνάς θετικά το κεφάλι πάνω-κάτω.
Η παλιοσειρά
Οι γυναίκες που έχουν χιούμορ είναι συνήθως και άσχημες. Δυστυχώς οι εξαιρέσεις από αυτό τον κανόνα είναι λίγες και καπαρωμένες. Ενώ οι άλλες είναι επιφυλακτικές στην επικοινωνία τους συντηρώντας μια απόσταση, αυτή την εκμηδενίζει λες και ήσασταν σειρούλες στο στρατό. Λέει το ένα κρύο αστείο μετά το άλλο, βρίζει λες και είναι νταλικέρης, δεν έχει πρόβλημα να πιει μπύρα και να ρευτεί ξεχνώντας ότι αυτά τα κάνετε με τα φιλαράκια σας βλέποντας μπάλα. Και φυσικά παραγγέλνει σουβλάκι με τζατζίκι κι ας είναι πρώτο ραντεβού. Ακόμα και αυτό τον ελάχιστο ερωτισμό, τον σκοτώνει με καραμπίνα.
Η κινητή γκρίνια
Η εκπρόσωπος του ωραίου φύλου που διαμαρτύρεται για τα πάντα είναι η τελευταία που θες για σχέση, εκτός αν πρόκειται για καμιά θεά. Την πας στα μπουζούκια, αυτή θέλει Καρύτση. Την πας συναυλία και τους βρίσκει όλους άπλυτους. Διαμαρτύρεται για την κίνηση στο δρόμο, για την εφορία, για τη δουλειά της, γιατί δεν πάρκαρες σε αυτή τη θέση και πάρκαρες στην άλλη. Τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια τον θυμάσαι; Έτσι και οι δικές της φράσεις ξεκινούν με «μου τη δίνουν…». Μακριά (και αγαπημένοι)!
Δεν τελειώσαμε ακόμα, η συνέχεια στο αυριανό άρθρο…