Πώς να κερδίσεις ύψος

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν είσαστε και τόσο ψηλή και πάντα θέλατε να κερδίσετε πόντους στο ύψος σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές:
- Προτιμήστε την μονοχρωμία ή το πολύ δύο χρώματα στο σύνολο σας, καθώς έτσι θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο μακριά σιλουέτα.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφεύγετε τον συνδυασμό πολλών χρωμάτων, καθώς οι πολλές αποχρώσεις χωρίζουν το σώμα σε μέρη και εγκλωβίζουν το μάτι σε μεμονωμένα σημεία.
- Αποφύγετε τις μεγάλες τσάντες, διότι έχουν την τάση να σας κρύβουν και να σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές απʼ ό,τι είστε στην πραγματικότητα.
- Επιλέξτε κοντά σορτσάκια και φούστες και στενά, ίσια παντελόνια. Βάλτε στην άκρη τα αγαπημένα σας κάπρι παντελόνια δια παντός, διότι κόβουν τα πόδια στη μέση, κάνοντάς τα να φαίνονται κοντύτερα.
- Φορέστε μια μπλούζα με βαθειά λαιμόκοψη. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε την αίσθηση ότι ο κορμός σας είναι πιο μακρύς.
- Φορέστε ψηλά τακούνια ή πλατφόρμες, καθώς προσθέτουν πόντους στο συνολικό σας ύψος. Προσέξτε όμως, τα παπούτσια που έχουν παράξενα δεσίματα στον αστράγαλο και τα μποτάκια που φτάνουν πάνω από αυτόν, δεν βοηθούν καθόλου. Αντίθετα, το μόνο που κάνουν είναι να μικραίνουν το μήκος του ποδιού, δημιουργώντας έτσι το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.
- Ξεχάστε τα χαμηλοκάβαλα και υιοθετήστε τα ψηλοκάβαλα παντελόνια, φούστες και σορτσάκια, επειδή έτσι τα πόδια σας θα δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα.
- Επενδύστε στα ρούχα, και ιδιαίτερα στα φορέματα, με κάθετες γραμμές, διότι δίνουν την ψευδαίσθηση πως το σώμα επιμηκύνεται.
- Ένα σημαντικό αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λίγο παραπάνω ύψος, είναι οι λεπτές ζώνες, ειδικά όταν είναι φορεμένες ψηλά στη μέση με φόρεμα η φούστα, χωρίζοντας το σώμα στα δύο και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο λεπτή μέση και μακρύτερα πόδια.
- Διαλέξτε αξεσουάρ όπως μακριά κολιέ, πασμίνες, φουλάρια κλπ, τα οποία τονώνουν τη σιλουέτα σας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος