Ας μιλήσουμε για ζακέτες

Επιμέλεια: Βάσια Σταυροπούλου
Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ας μιλήσουμε για ζακέτες
Όσο προχωρά το φθινόπωρο, τόσο πλησιάζουν οι μέρες που ο αναποφάσιστος καιρός, μας κάνει και εμάς αναποφάσιστες στο πώς θα ντυθούμε.
Την ημέρα κάνει ζέστη και μπορούμε άνετα να φορέσουμε ένα καλοκαιρινό ρούχο χωρίς ζακέτα και να είμαστε εντάξει, το βράδυ όμως έχεις υγρασία και λίγο κρύο και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε ώστε ούτε να ζεσταινόμαστε και ούτε να κρυώνουμε. Η λύση είναι, ευκολοφόρετες αλλά και στιλάτες ζακέτες που μπορούμε να κουβαλάμε πάντα μαζί μας για κάθε ενδεχόμενο όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για να δούμε, λοιπόν τι ζακέτες μπορούμε να φορέσουμε…
Κλασσική ζακέτα
Η κλασική ζακέτα, με λεπτομέρεια στην πλάτη και τους αγκώνες. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας και είναι κατάλληλη για την απογευματινή δροσούλα. Βεβαιωθείτε ότι την έχετε πάντα μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε σε ένα ουδέτερο χρώμα για να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα σας.
Ζακέτα ζακάρ
Η ζακάρ ζακέτα πολύ πιο κομψή από τις κλασσικές που έχουμε συνηθίσει. Ταιριάζει τόσο με ένα casual ντύσιμο όσο και με ένα βραδινό. Είναι ευκολοφόρετη, θα γίνει το αγαπημένο σας ρούχο και δεν θα μπορείτε να την αποχωριστείτε.
Ανοικτή πλεκτή ζακέτα
Μοντέρνα ζακέτα, ανοικτή χωρίς κουμπιά. Φοριέται κάθε ώρα της ημέρας. Μπορείτε να την επιλέξετε σε μπεζ ή μαύρο.
Μακριά ζακέτα
Μακριά ζακέτα με κουμπιά. Η συμβουλή μας είναι να αγοράσετε ένα νούμερο μεγαλύτερο για πιο μοντέρνο στυλ «έβαλα μια ανδρική ζακέτα και βγήκα».
Μαύρη, διάφανη ζακέτα
Κατάλληλη μόνο για βραδινό ντύσιμο. Συνδυάστε την με μία απλή μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ για πιο σικ εμφανίσεις. Προτιμείστε να μην την φορέσετε σε εξωτερικούς χώρους, δεν φημίζεται για τη ζεστασιά της.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti