Ενδυματολογικές προτάσεις

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενδυματολογικές προτάσεις
Είναι κάποια ρούχα στη ντουλάπα μας, που είναι απαραίτητα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους δίνοντάς μας διαφορετικό ύφος και στιλ. Εμείς στο σημερινό άρθρο θα σας αναφέρουμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τρία συνηθισμένα κομμάτια, που είναι της μόδας φέτος. Ας αρχίσουμε λοιπόν…
Πώς μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν τζάκετ σας;
Τώρα που το casual ντύσιμο είναι της μόδας σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, η δοκιμή σε στιλιστικές επιλογές που δεν θα το περιμένατε είναι αναμενόμενη. Έτσι, τα τζιν τζάκετ που έχουν επανέλθει δυναμικά από τα 90ʼs με νέες γραμμές, ιδανικά για συνδυασμούς με φούστες μακριές, pencil υφασμάτινα παντελόνια, σορτς και με μια πιο ροκ επιλογή, όπως ένα δερμάτινο παντελόνι για την απόλυτη χαλαρή εμφάνιση.
Αυτό που δεν θα προτείναμε ίσως είναι να το φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, εκτός αν είναι κεντημένο με τρουκς ή εντυπωσιακές πέτρες, κάτι που θα σας απαλλάξει από την επιλογή των αξεσουάρ.
Πώς μπορείτε να φορέσετε το μαύρο σας σακάκι;
Κλασική επιλογή που επιβεβαιώνει την κομψότητα είναι στα «πρέπει» της σεζόν ως ένα κομμάτι πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα. Κομψό και μίνιμαλ ταυτόχρονα, εκτός από τον βασικό συνδυασμό του με το παντελόνι ίσιας γραμμής, για ένα πιο άνετο αποτέλεσμα, μπορείς να το συνδυάσεις επίσης με:
- το baggy τζιν σου
- το κλασσικό σου μάξι φόρεμα ή τη μάξι σου φούστα
- το σορτς σου
- το λευκό σου μπλουζάκι
- το κολλητό μαύρο παντελόνι σου
Πώς μπορώ να συνδυάσω τη λεοπάρ φούστα μου;
Το λεοπάρ είναι πολύ δημοφιλές, έχει μπει δυναμικά στις στιλιστικές επιλογές των σχεδιαστών και των editorial μόδας. Το έχουμε δει να φοριέται και από πολλές επώνυμες, σε ποικίλες παραλλαγές σχεδίων και χρωμάτων, χωρίς όμως να έχουν πετύχει όλες τον τέλειο συνδυασμό. Για όσες έχουν πιο  σιλουέτα θα πρέπει να είναι προσεκτικές και να το συνδυάσουν αποκλειστικά με μαύρο.
Αν δεν έχετε πρόβλημα περιττών κιλών, μπορείτε άνετα να συνδυάσετε την αγαπημένη σας φούστα με έντονα κόκκινες ή μοβ μπλούζες, δίνοντας ένταση στο στυλ σας. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι επειδή το λεοπάρ είναι από μόνο του έντονο, πρέπει να είστε προσεκτικές στα αξεσουάρ και να επιλέγετε όσο πιο απλά μπορείτε.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti