Μέχρι τον Ιούλιο τα δικαιολογητικά για τα προγράμματα μελισσοκομίας

Μέχρι τον Ιούλιο θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι παραγωγοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Αντικατάστασης κυψελών» και «Οικονομική...
Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέχρι τον Ιούλιο τα δικαιολογητικά για τα προγράμματα μελισσοκομίας
Μέχρι τον Ιούλιο θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι παραγωγοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Αντικατάστασης κυψελών» και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το φετινό έτος.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Λακωνίας, οι ενδιαφερόμενοι της δράσης «Αντικατάσταση κυψελών» θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 10 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία ολοκληρώνεται η προμήθεια κυψελών που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του περσινού έτους, για «κυψέλες πλήρεις».
Όσον αφορά στη δράση «Οικονομική ενίσχυση της νομαδικής μελισσοκομίας», τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31/7, ενώ δεκτά θα γίνονται και παραστατικά εκδοθέντα από 1η Αυγούστου 2012 έως 31 Ιουλίου του φετινού έτους.
Τα απαραίτητα έγγραφα κατατίθενται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Πελοποννήσου (οδός Βασιλείου Δεκάζου 5, 22100 Τρίπολη), ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Κέντρου 2710-243352.