Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα.Η...
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
Παρατείνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τα φυσικά πρόσωπα.
Η παράταση που δίνεται, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου, έχει ως εξής:
Για τα ψηφία 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου, για ψηφία 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου, για τα ψηφία 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου, για τα ψηφία 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου, για το ψηφίο 9 έως και την 26η Αυγούστου και για το ψηφίο 0 έως και την 30η Αυγούστου.
Επίσης, παρατείνεται μέχρι και την 8η Ιουλίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (ΟΕ, ΕΕ, κλπ).
Αξίζει να σημειωθεί,πως η πιο πάνω προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στην ΔΟΥ, εκτός αυτών που προβλέπεται κατά περίπτωση ειδικότερη προθεσμία από τις διατάξεις του άρθρου 64 του ΚΦΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti