Στη Βουλή τα προβλήματα του ΑΤΕΙ Σπάρτης

Την παρέμβαση στη Βουλή του λάκωνα βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη προκάλεσε η έγγραφη διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΤΕΙ Σπάρτης για την...
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την παρέμβαση στη Βουλή του λάκωνα βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη προκάλεσε η έγγραφη διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΤΕΙ Σπάρτης για την άσχημη κατάσταση και τις συνθήκες φοίτησης σʼ αυτό.
Με επίκαιρη ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου ο βουλευτής ενημερώνει για τα σοβαρά προβλήματα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Σπάρτης και σημειώνει:
«Η μείωση του προϋπολογισμού του ΑΤΕΙ, ο περιορισμός του διδακτικού προσωπικού, τα προβλήματα της γραμματειακής υποστήριξης με “δανεικούς” εκ περιτροπής δημοτικούς υπαλλήλους, αντιπροσωπεύουν τη σημερινή εικόνα του ιδρύματος. Εξάλλου, η έλλειψη κυλικείου είναι ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα που προστίθεται στα ανωτέρω προβλήματα, με άμεσο αντίκτυπο στη φοιτητική κοινότητα.
Συνεπώς, ερωτάται η υπουργός:
Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άρση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης του ΑΤΕΙ Σπάρτης που προσβάλλει κυρίως την επιλογή της ίδιας της Πολιτείας για την ίδρυση του».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia