Στη Βουλή τα προβλήματα του ΑΤΕΙ Σπάρτης

Την παρέμβαση στη Βουλή του λάκωνα βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη προκάλεσε η έγγραφη διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΤΕΙ Σπάρτης για την...
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την παρέμβαση στη Βουλή του λάκωνα βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη προκάλεσε η έγγραφη διαμαρτυρία φοιτητών του ΑΤΕΙ Σπάρτης για την άσχημη κατάσταση και τις συνθήκες φοίτησης σʼ αυτό.
Με επίκαιρη ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου ο βουλευτής ενημερώνει για τα σοβαρά προβλήματα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Σπάρτης και σημειώνει:
«Η μείωση του προϋπολογισμού του ΑΤΕΙ, ο περιορισμός του διδακτικού προσωπικού, τα προβλήματα της γραμματειακής υποστήριξης με “δανεικούς” εκ περιτροπής δημοτικούς υπαλλήλους, αντιπροσωπεύουν τη σημερινή εικόνα του ιδρύματος. Εξάλλου, η έλλειψη κυλικείου είναι ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα που προστίθεται στα ανωτέρω προβλήματα, με άμεσο αντίκτυπο στη φοιτητική κοινότητα.
Συνεπώς, ερωτάται η υπουργός:
Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την άρση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης του ΑΤΕΙ Σπάρτης που προσβάλλει κυρίως την επιλογή της ίδιας της Πολιτείας για την ίδρυση του».