Παρεμβάσεις Τριχείλη για ΔΟΥ Νεάπολης και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή απέστειλε ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης. Ζητώντας να ενημερωθεί για...
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή απέστειλε ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης.
Ζητώντας να ενημερωθεί για το αν έχει ολοκληρωθεί από την Περιφερειακή Επιτροπή η εκτιμητική διαδικασία των ζημιών που προκλήθηκαν στο φυτικό κεφάλαιο του δήμου τον περασμένο χειμώνα, ο δήμαρχος Μονεμβασίας επισημαίνει πως «δεν υπήρξε επαφή ούτε ζητήθηκε η συνδρομή του φορέα μας για την υπόδειξη των πληγεισών περιοχών, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται».
Εξάλλου, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο ο κ. Τριχείλης θίγει το θέμα της επικείμενης συγχώνευσης της ΔΟΥ Νεάπολης. Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:
«Κύριε υπουργέ,
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, με το οποίο σας γνωρίσαμε τα σοβαρά ζητήματα εξυπηρέτησης των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Βοιών του δήμου μας, αλλά και του νεοσύστατου Δήμου Ελαφονήσου ύστερα από την απόφαση κατάργησης της τοπικής ΔΟΥ, παρακαλούμε όπως επανεξεταστεί η απόφασή σας λαμβάνοντας υπόψη σας την πρόθεση του δήμου μας για παραχώρηση χώρου, προκειμένου να στεγαστεί το αναγκαίο προσωπικό που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia