Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τις φορολογικές δηλώσεις

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2013 των φυσικών προσώπων,...
Τρίτη, 23 Ιούλιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τις φορολογικές δηλώσεις
Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2013 των φυσικών προσώπων, με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2, με το υπουργείο Οικονομικών να καλεί τους φορολογούμενους να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους κανονικά με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.
Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τις υπόλοιπες κατηγορίες φυσικών προσώπων είναι:
Για τα ψηφία 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου, για τα ψηφία 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου, για τα ψηφία 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου, για το ψηφίο 9 έως και την 26η Αυγούστου και για το ψηφίο 0 έως και την 30η Αυγούστου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός από τις δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν στο Taxisnet εξαιτίας των μαζικών επισκέψεων για υποβολή δηλώσεων, στις εφορίες και στο γενικό λογιστήριο του κράτους έγινε το αδιαχώρητο από συνταξιούχους που δεν παρέλαβαν τις βεβαιώσεις αποδοχών τους και κινδυνεύουν με επιβολή προστίμου για εκπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης.
Παράλληλα, δεν έλειψαν οι περιπτώσεις όπου κάποιοι συνταξιούχοι χρειάστηκε να κάνουν μέχρι και τρεις φορές αίτηση για κλειδάριθμο, ενώ παράλληλα αρκετές τράπεζες έστειλαν λάθος στοιχεία στο σύστημα taxis όσον αφορά τους τόκους των καταθέσεων!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti