Μέχρι 20 Αυγούστου το δωρόσημο στους οικοδόμους

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η καταβολή δωρόσημου του Β΄ τετραμήνου 2013 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, από τα κατά τόπους...
Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέχρι 20 Αυγούστου το δωρόσημο στους οικοδόμους
Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου η καταβολή δωρόσημου του Β΄ τετραμήνου 2013 στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους, από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ ΕΤΑΜ.
Για το μήνα Ιούλιο η επόμενη πληρωμή θα γίνει στις 30 του μήνα, ενώ τον Αύγουστο θα καταβληθεί στις 5, 6, 7, 19 και 20/8, εντός του πρωινού ωραρίου λειτουργίας των υποκαταστημάτων.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Για τους απογραφέντες μέχρι 3/2/2002 κρίνεται απαραίτητη η προσκόμιση ΔΑΤΕ ή Βιβλιαρίου Εντολών Ασφάλισης ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου, ενώ οι απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά θα πρέπει να φέρουν Βεβαίωση Απογραφής Ασφαλισμένου ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.
Να σημειωθεί, ότι το δωρόσημο καταβάλλεται και μέσω Τραπεζών, σε όσους εκδήλωσαν επιθυμία και υπέβαλλαν τη σχετική αίτηση-δήλωση. Ειδικά για τους παραπάνω, η κατάθεση του δικαιούμενου ποσού δωροσήμου στον τραπεζικό τους λογαριασμό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο υποκατάστημα ΙΚΑ ΕΤΑΜ της περιοχής τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti