Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το οικογενειακό επίδομα

ΟΑΕΔ:
Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησε την Τετάρτη 24/7, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013, σε δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.
Όσον αφορά στους δικαιούχους με δύο παιδιά, οι αιτήσεις κατατίθενται τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ενώ για τους δικαιούχους με ένα παιδί, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.
Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΕΔ αναφέρει, ότι για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των υπηρεσιών του Οργανισμού, δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης. Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, μέσω του συστήματος διασύνδεσης με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση σε λογαριασμό του δικαιούχου στην Εθνική Τράπεζα και για αυτό είναι επιβεβλημένη η προσκόμιση του σχετικού βιβλιαρίου.   
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως το οικογενειακό επίδομα θα κατατίθεται στον λογαριασμό, μόνο εάν ο δικαιούχος εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της Εθνικής Τράπεζας.
Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων και απαραίτητων δικαιολογητικών για τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος είναι η 31η Ιανουαρίου 2014.
Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού, http:// www.oaed.gr.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti