«Θέρισε» το πρόγραμμα «ΘΕΡΟΣ» του ΣΔΟΕ

Γύθειο και Ελαφόνησος στις περιοχές με τη μικρότερη παραβατικότητα
Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Θέρισε» το πρόγραμμα «ΘΕΡΟΣ» του ΣΔΟΕ
Στις πέντε περιοχές με τη μικρότερη παραβατικότητα εντάσσονται τα τουριστικά θέρετρα της Λακωνίας, Γύθειο και Ελαφόνησος, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΘΕΡΟΣ 2013».
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 22 έως 26 Αυγούστου και οι ράμπο του ΣΔΟΕ έκαναν 550 «κρούσεις» σε 30 τουριστικούς, νησιωτικούς και χερσαίους προορισμούς, για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την προστασία πολιτών από τυχόν διάθεση ακατάλληλων ποτών και άλλων αναλώσιμων αγαθών.
Συνολικά καταλογίστηκαν 1.879 παραβάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι 254 επιχειρήσεις δεν εξέδιδαν τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία, με τη μέση παραβατικότητα να αγγίζει το 46,18%.
Πρωταθλητές παραβατικότητας, το Καρπενήσι και η Ικαρία με ποσοστό 100%, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Εύβοια, η Ρόδος, Καρδαμύλη-Φοινικούντα, το Λουτράκι, Ναύπλιο-Τολό-Δρέπανο, η Μυτιλήνη, Λαμία-Φθιώτιδα και η Σαντορίνη.
Στον αντίποδα, στις περιοχές με τη μικρότερη παραβατικότητα συγκαταλέγονται η Λέρος με ποσοστό 40% και ακολουθούν Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική (28,50%), Γύθειο-Ελαφόνησος (23%), η Μήλος (14,29%) και η Σίφνος (12,50%).


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti