Προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης αξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Στην πρόσληψη ενός αξιωματικού (άνδρα-γυναίκα) ειδικότητας ιατρού με το βαθμό του ανθυποπλοιάρχου θα προβεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Λιμενικού...
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκήρυξη διαγωνισμού κατάταξης αξιωματικών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ
Στην πρόσληψη ενός αξιωματικού (άνδρα-γυναίκα) ειδικότητας ιατρού με το βαθμό του ανθυποπλοιάρχου θα προβεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Στη σχετική προκήρυξη, αναφέρονται η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (www.heg.gr.), καθώς και στο site του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» http://diavgeia.gov.gr. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Ακτή Βαισλειάδη, πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο, τηλ. 210-4191546) και στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί έως τις 21/11, είτε ταχυδρομικώς είτε με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, Τμήμα Α΄ (Ακτή Βαισλειάδη, πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, γραφείο 018, ισόγειο).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia