Συνεδριάζει το ΔΣ Μονεμβασίας

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση του το ΔΣ Μονεμβασίας στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής...
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεδριάζει το ΔΣ Μονεμβασίας
Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση του το ΔΣ Μονεμβασίας στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 4/11, στο Δημοτικό Κατάστημα στους Μολάους.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα ακόλουθα:
1.Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Ανάπλαση εισόδου της Μονεμβασίας από Αγία Κυριακή»
2.Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Ανάπλασης του χώρου στη θέση Παναγιά-Βρύσες ΤΚ Πακίων»
3.Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Αντικαταστάσεις-επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης ΔΕ Ασωπού» προϋπολογισμού 27.000 ευρώ και  καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού»
4. Περί εξειδίκευσης των εργασιών για το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός κοινόχρηστων χώρων ΤΚ Ελαίας, προϋπολογισμού 10.000 ευρώ»
5.Περί αποδοχής ποσού για πληρωμή μελέτης χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών ΤΚ Κυπαρισσίου και τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2011»
6.Περί διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή δικαιούχων συμμετοχής και ορισμός θέσεων, στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αγίου Νεκταρίου στην ΤΚ Συκέας (5 με 9 Νοεμβρίου 2011)»
  7.Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του έργου «Κέντρο Προβολής Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Σχολείο Χάρακα)»
  8.Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του έργου «Βελτίωση προσπελασιμότητας στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις  (ΔΕ Ζάρακα)»
  9.Περί τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του δήμου 2011

                                                                                    
                                                                                 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia