«Εκβιαστικά διλήμματα με πρόσχημα το δημοψήφισμα»

Σε δηλώσεις σχετικές με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις προέβη ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Υποστηρίζοντας ότι «κάθε μέρα παραμονής...
Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Εκβιαστικά διλήμματα με πρόσχημα το δημοψήφισμα»
Σε δηλώσεις σχετικές με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις προέβη ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης. Υποστηρίζοντας ότι «κάθε μέρα παραμονής του Παπανδρέου στην εξουσία σημαίνει καταστροφή για τη χώρα» ο βουλευτής σημείωσε:
«Ακριβώς πριν ένα χρόνο, κατά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπανδρέου εκβίασε τον ελληνικό λαό με προσφυγή στις κάλπες, εάν δεν ψήφιζε τους υποψηφίους του κόμματος του.
Δεν περιμέναμε όμως ποτέ, ότι αυτή η ανέντιμη πολιτική πράξη θα υποτροπίαζε σε απίστευτο βαθμό!
Στο μέσον μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης για τη χώρα επαναφέρει νέα εκβιαστικά διλήμματα  με το αστείο πρόσχημα  του δημοψηφίσματος.
Ο στόχος είναι προφανής: η πολιτική του επιβίωση και το προσωπικό του συμφέρον. Δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα, αδιαφορεί για το λαό, προσπαθεί να ξεφύγει. Αφού διέσυρε τον τόπο, διέλυσε την οικονομία και μαζί την ελληνική κοινωνία μέσα σε ένα εκρηκτικό για τους πολίτες κλίμα, δυστυχώς αυτός ο ανεύθυνος  πρωθυπουργός οδηγεί σε διχασμό το λαό μας.
Η Νέα Δημοκρατία, το λαϊκό κόμμα ευθύνης, δείχνει το δρόμο στον κ. Παπανδρέου, το δρόμο της λύτρωσης και γι αυτόν και για τη χώρα: την προσφυγή στο λαό, τις εκλογές».