«Ανακόλουθος και επικίνδυνος» ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε δηλώσεις προέβη ο βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος αναφορικά με την πρόθεση της κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.Αναφερόμενος στη...
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε δηλώσεις προέβη ο βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος αναφορικά με την πρόθεση της κυβέρνησης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
Αναφερόμενος στη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στην περσινή έκθεση Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής υπενθύμισε την απάντηση που είχε δώσει ο πρωθυπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έθετε το μνημόνιο σε δημοψήφισμα. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου είχε σημειώσει:    
 «Το δημοψήφισμα θα είχε το εξής ερώτημα: να πάρουμε όλα τα μέτρα για να μπορούμε να επιβιώσουμε και να έχουμε τα απαραίτητα χρήματα για να λειτουργεί το κράτος και η κοινωνία ή να χρεοκοπήσουμε; Νομίζω ότι θα βάζαμε την Ελλάδα σε μία περιπέτεια για ένα προφανές όχι ερώτημα, αλλά και μια προφανή απάντηση. Και εμείς αναλάβαμε την ευθύνη ως έχοντες τη λαϊκή εντολή και ισχυρή λαϊκή εντολή, να βγάλουμε τη χώρα από την κατηφόρα, από τον κατήφορο που είχε πάρει η χώρα μας, χωρίς να βάλουμε τη χώρα σε μία νέα περιπέτεια»
Κατόπιν αυτών, ο λάκωνας βουλευτής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο πρωθυπουργός άλλα λέει και άλλα πράττει. Είναι αναξιόπιστος, ανακόλουθος και επικίνδυνος. Βάζει τη χώρα σε εθνικές περιπέτειες και οδηγεί τον ελληνικό λαό στην καταστροφή. Είναι ώρα να φύγει!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia