«Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας»

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε το βράδυ της Τετάρτης 2/11, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά την συζήτηση...
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κινδυνεύει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας»
Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε το βράδυ της Τετάρτης 2/11, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε αυτήν, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για ιδιοτέλεια και αδιαφορία για το που οδηγείται η χώρα.
«Ο κ. Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά, «κάνει τα πάντα για να διχάσει το λαό θέτοντας εκβιαστικά διλλήματα, με τη μορφή δημοψηφίσματος, χωρίς καμία συναίσθηση ευθύνης.
Οι έλληνες πολίτες αισθάνονται όμως, τόσο εξαπατημένοι και εξοργισμένοι κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που κινδυνεύει, εάν τεθούν εκβιαστικά διλλήματα, ακόμη και η Ευρωπαϊκή πορεία του τόπου και η ύπαρξή του στην Ευρώπη».
«Άλλωστε», συνέχισε ο κ. Δαβάκης, «τη στιγμή αυτή, οι δανειστές μας, ο άξονας Μέρκελ-Σαρκοζί, υποδεικνύει στον κ. Παπανδρέου και το ερώτημα του δημοψηφίσματος και την ημερομηνία διεξαγωγής του…
Έχει φέρει με αυτές τις σπασμωδικές ενέργειες, τον τόπο και τον λαό, ο ανεύθυνος πρωθυπουργός, στα όρια του. Η λύτρωση και η λύση, είναι μια: η φωνή του λαού, η ανατροπή αυτή της κατάστασης. Οι εκλογές».