Εξαήμερη εκδρομή λακώνων συνταξιούχων

Τουρ στη μαγευτική Χαλκιδική πραγματοποίησε από τις 17 έως τις 22 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Λακωνίας.Με κέντρο...
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξαήμερη εκδρομή λακώνων συνταξιούχων
Τουρ στη μαγευτική Χαλκιδική πραγματοποίησε από τις 17 έως τις 22 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Λακωνίας.
Με κέντρο της εξόρμησης τη Μεταμόρφωση και έχοντας φίλο τον καιρό, οι εκδρομείς επισκέφθηκαν αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικές μονές στις δύο χερσονήσους, το σπήλαιο των Πετραλώνων, ενώ εν πλω είδαν και θαύμασαν τη δυτική πλευρά του Αγίου Όρους.
Την Πέμπτη ημέρα επισκέφθηκαν το Επταπύργιο, τον Άγιο Δημήτριο, τη Ροτόντα, το Λευκό Πύργο, την αγορά, ενώ το βράδυ διασκέδασαν στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Την τελευταία ημέρα επισκέφθηκαν τους θησαυρούς της Βεργίνας και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, ενώ στην επιστροφή διασκέδασαν με τις σατυρικές στροφές του εκπαιδευτικού κ. Βασίλη Βλαχάκου.
Τέλος, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστίνα Δριβάκου ευχήθηκε σε όλους υγεία, χρήμα και χρόνο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν και πάλι γρήγορα άλλη μία ευχάριστη εκδρομή.
Μνημόσυνο για τα εκλιπόντα μέλη
  Μνημόσυνο για τα αποβιώσαντα μέλη του πραγματοποιεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Λακωνίας.
  Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγελιστρίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti