Με την συνεισφορά των πακιωτών του Μόντρεαλ

Ανακαινίστηκε ο αύλειος χώρος του Ειδικού Σχολείου
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με την συνεισφορά των πακιωτών του Μόντρεαλ
Ευχαριστήρια επιστολή προς το ΔΣ του Συλλόγου Πακιωτών Μόντρεαλ απέστειλε ο πρόεδρος της οικείας Τοπικής Κοινότητας κ. Μιχάλης Καρούνης και η προϊσταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, με αφορμή την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου.
Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται:
«Λάβαμε την επιστολή σας μαζί με την επιταγή των 2000 δολαρίων που συγκεντρώσατε ως σύλλογος, για την κάλυψη εξόδων διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πακίων, στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων.
Οι μαθητές του σχολείου, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, το τοπικό συμβούλιο του χωριού, αλλά και όλοι οι Πακιώτες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και μάλιστα με ένα τέτοιο σημαντικό ποσό.
Πράγματι η ευγενική σας χειρονομία μας συγκίνησε όλους. Δείχνεται έτσι εμπράκτως την αγάπη σας για τον τόπο της καταγωγή σας, κάτι που το έχετε αποδείξει  πολλές φορές στο παρελθόν, παρόλο που η Ελλάδα πολλές φορές έχει πικράνει τα παιδιά της είτε αυτά ζουν εντός των συνόρων της, είτε ζουν μακριά της.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και το ένα ευρώ που προσφέρει κάποιος, ίσως και από το υστέρημά του, πιάνει τόπο. Αυτό θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι όταν θα επισκεφτείτε πάλι το χωριό μας. Θα δείτε ένα σχολείο κόσμημα για τα Πάκια και τους πακιώτες.  Η δε χαρά σας θα είναι διπλή αφού και σεις θα έχετε βοηθήσει σʼ αυτό.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά για τις Άγιες ημέρες που έρχονται και Καλή Πρωτοχρονιά. Να είστε πάντα  υγιείς και κάθε επιτυχία στους στόχους σας».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti