Η νεολαία της Σελλασίας πήγε ΟΑΚΑ

Ευχαριστήριο προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου

Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 13:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η νεολαία της Σελλασίας πήγε ΟΑΚΑ

Τα ινδάλματά τους είχαν τη δυνατότητα να χειροκροτήσουν τα παιδιά της Σελλασίας, τα οποία την περασμένη Κυριακή, 8/3, βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών και παρακολούθησαν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Σε ευχαριστήριο του προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Σελλασία, ο εφημέριος του χωριού, π. Νικόλαος Τσέτσεκας,  σημειώνει:

«Η ενορία μας εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, όλων των παιδιών που είχαν την όμορφη και πολύ ωφέλιμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Η ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία έχει πια καταλάβει μία ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της Σελλασίας, καθώς αποτέλεσε μία ψυχαγωγική διέξοδο από τη φθοροποιό - σε πολλές εκφάνσεις της - καθημερινότητα, και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στην ανάπτυξη μιας γόνιμης σχέσης με τον αθλητισμό.

Κατά την επίσκεψή μας στο εντυπωσιακό αυτό αθλητικό συγκρότημα, τύχαμε εγκάρδιας και ενθουσιώδους υποδοχής από τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο που κατάγεται από τη Σελλασία, ο οποίος μερίμνησε και για τη γενναιόδωρη προσφορά πολλών δώρων στους νεαρούς προσκεκλημένους.

Εκφράζουμε και πάλι τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στους κ.κ Γιαννακόπουλους για αυτήν την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας στο ΟΑΚΑ».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα