Αρχείο ΛΤ: Όταν «έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Μυστρά Ν. Βαχαβιώλος

Τον Οκτώβριο του 2006

Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 17:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρχείο ΛΤ: Όταν «έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Μυστρά Ν. Βαχαβιώλος

Πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Μυστρά, Νίκος Βαχαβιώλος, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στις 4 Οκτωβρίου 2006, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Στο φύλλο της 5ης Οκτωβρίου 2006 ο “ΛΤ” έγραφε:

«Έφυγε χθες από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο ο δήμαρχος Μυστρά Νίκος Βαχαβιώλος, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο Νίκος Βαχαβιώλος, επί χρόνια διοικητικός υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Λακωνίας, ασχολήθηκε με τα κοινά από το 1995 σαν κοινοτικός σύμβουλος της πρώην κοινότητας Παρορείου. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου 2ης Εδαφικής Περιφέρειας και για μία δεκαετία υπήρξε εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Νομού Λακωνίας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων. Από το 1999 μέχρι και το έτος 2002 διετέλεσε αντιδήμαρχος Δήμου Μυστρά, ενώ την επόμενη διετία 2003-2004 διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυστρά.

Τα οκτώ τελευταία χρόνια συμμετείχε στην επιτροπή κρίσεως αυθαιρέτων σαν εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Λακωνίας και στο Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.

Στις 9/1/2005 ο Νίκος Βαχαβιώλος εξελέγη δήμαρχος Μυστρά παμψηφεί από την ομάδα του πλειοψηφούντος συνδυασμού του δήμου ύστερα από την παραίτηση του επί την προηγούμενη διετία δημάρχου κ. Οδυσσέα Κατσουγκράκη.

Ο εκλιπών εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις και από όλες τις θέσεις στις οποίες βρέθηκε για την ανάπτυξη του Δήμου Μυστρά και αγωνιούσε για το μέλλον του τόπου του μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, γεγονός που τον έκανε εξαιρετικά αγαπητό στους συνδημότες του και άξιο ιδιαίτερης εκτίμησης από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο Ν. Βαχαβιώλος ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Δήμητρα Καπετανέα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Αναστασία και την Αλεξία.

Η κηδεία του έγινε από τον ενοριακό ναό του Αγίου Νικολάου Παρορείου».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti