Θεία λειτουργία στην Παναγία Οδηγήτρια στον βυζαντινό Μυστρά

Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 17:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεία λειτουργία στην Παναγία Οδηγήτρια στον βυζαντινό Μυστρά

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30΄ έως 10:00 το πρωί θα τελεσθεί η καθιερωμένη υπό του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Οδηγήτριας-Βροντοχίου-Αφεντικό στο βυζαντινό Μυστρά.

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του, ο εφημέριος Μυστρά, πρωτ. Λάζαρος Κ. Σκάγκος «σας προσκαλούμε πολλή αγάπη στη μοναδική αυτή λατρευτική Σύναξη που γίνεται μια φορά κάθε χρόνο, για να ενώσουμε τις προσευχές μας προς τον Τριαδικό Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο, σε έναν τόπο που τον πότισαν με δάκρυα προσευχής για εκατοντάδες συνεχή χρόνια οι προγονοί μας και να διατρανώσουμε την πίστη μας και την πεποίθησή μας, ότι τα ιερά προσκυνήματα του Βυζαντινού Μυστρά, δεν θα πρέπει να είναι απλώς μουσεία, αλλά να είναι και κέντρα λατρείας του Θεού για την οποία και ανοικοδομήθηκαν».

Η είσοδος στη θεία λειτουργία είναι ελεύθερη για όλους.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος