Τα στελέχη του νεανικού έργου της ΙΜΜΣ έκοψαν βασιλόπιτα

Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018 16:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα στελέχη του νεανικού έργου της ΙΜΜΣ έκοψαν βασιλόπιτα

Το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου Κοκκινόραχης, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευστάθιος,  ευλόγησε τη βασιλόπιτα των στελεχών του νεανικού έργου της ΙΜΜΣ.

Αρχικά, απηύθυνε χαιρετισμό ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας και ιεροκήρυκας της ΙΜΜΣ, πανοσ. αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο πολυποίκιλο έργο που επιτελείται στην τοπική Εκκλησία με γνώμονα την χριστιανική διαπαιδαγώγηση των νέων.

Κύριος ομιλητής ήταν ο πανοσ. αρχ. Ανδρέας Μπολοβίνος, εφημέριος του ΙΝ Αγίας Τριάδας Γυθείου, ο οποίος έχει σπουδάσει παιδοψυχιατρική και φιλολογία. Το θέμα που ανέπτυξε αφορούσε τον κλινικό ρόλο των στελεχών.

Κατακλείοντας την εκδήλωση ο σεπτός ποιμενάρχης, αρχικά ευχαρίστησε θερμά τον π. Ανδρέα για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ομιλία. Ακολούθως εξέφρασε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους «για ψυχική και σωματική υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή, ενώ τους προέτρεψε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον ίδιο ζήλο την προσφορά τους επ ωφελεία της νεολαίας του τόπου μας».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti