Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης για τους Τρεις Ιεράρχες και τις Μητέρες τους

Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 17:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης για τους Τρεις Ιεράρχες και τις Μητέρες τους

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης  διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Μητέρες Ηρωίδες. Οι Μητέρες των Τριών Ιεραρχών ως πρότυπα των σύγχρονων μητέρων».

Η εκδήλωση,  που θα πραγματοποιηθεί, στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, έχει σκοπό να προβάλλει, μέσα από θεατρικά δρώμενα που επιμελούνται τα παιδιά των κατηχητικών συντροφιών, τον χριστιανικό τρόπο με τον οποίο διαπαιδαγώγησαν οι άγιες Μητέρες, αυτές τις τρεις μεγάλες προσωπικότητες της Εκκλησίας και της Παιδείας. Παράλληλα, θα περάσουν μηνύματα για την ανάγκη στήριξης της Ορθόδοξης πίστης και τη δημιουργία μιας κοινωνίας αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti