Λυροφώνη: «Ο π. Συμεών Λαμπρινάκος μπορεί να διαδεχθεί επάξια τον μακαριστό Χρυσόστομο» (VIDEO)

Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λυροφώνη: «Ο π. Συμεών Λαμπρινάκος μπορεί να διαδεχθεί επάξια τον μακαριστό Χρυσόστομο» (VIDEO)

Για τους λόγους στήριξης της μανιάτικης κοινωνίας στο πρόσωπο του αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκου ως προς την εκλογή νέου Μητροπολίτη Μάνης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel, η αντιδήμαρχος Δήμου Αν. Μάνης κ. Γεωργία Λυροφώνη.

Η ίδια επεσήμανε ότι κάτοικοι και φορείς της περιοχής επιθυμούν την εκλογή Λαμπρινάκου στο αξίωμα του νέου Επισκόπου Μάνης, ενώ ανέφερε ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογής της Εκκλησίας «θα συνιστά αδικία για τον π. Συμεών». Σύμφωνα με την κ. Λυροφώνη, ο Μανιάτης αρχιμανδρίτης διαθέτει όλα τα προσόντα και μπορεί επάξια να διαδεχθεί τον μακαριστό Χρυσόστομο, ενώ πρόσθεσε ότι η στήριξη του π. Συμεών «είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο συμφωνεί όλη η Μάνη».

Τη δική του παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο Τάκης Κούρος

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθείΕνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti