Απόλυτο σοκ! Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε μία ημέρα στη Λακωνία!

38χρονος ταξιτζής έβαλε τέλος στη ζωή του στο κοιμητήριο Ανωγείων

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 17:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απόλυτο σοκ! Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε μία ημέρα στη Λακωνία!

Είναι απίστευτο, αλλά μια τραγική πραγματικότητα! Μετά τη -φερόμενη- αυτοκτονία ενός 51χρονου κρεοπώλη το πρωί της Πέμπτης (24/5) στη Σπάρτη (θέμα), ακόμα ένας νέος άνθρωπος φαίνεται ότι έθεσε τέλος στη ζωή του στη Λακωνία την ίδια ημέρα!

Στις 3:30΄ το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας οδηγός ταξί (ηλικίας 37-38 ετών), έφτασε στο κοιμητήριο Ανωγείων και δίπλα στον τάφο ενός φίλου του, φέρεται να έβγαλε περίστροφο και να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα! Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων!

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, λίγη ώρα πριν το συμβάν, ο αυτόχειρας βρισκόταν σε πιάτσα ταξί στο κέντρο της Σπάρτης και κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Άγνωστοι παραμένουν για την ώρα οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα να οδηγηθεί σε αυτή τη μοιραία πράξη.

Μια πραγματική μαύρη ημέρα για τη Λακωνία...

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών