Έκτακτο: Παραμένει η Σχολή Μαγείρων του ΚΕΕΜ στο Γύθειο!

Με απόφαση Καμμένου, μετά από επίμονο αίτημα του Τζ. Φιλιππάκου

Τετάρτη, 30 Μάιος 2018 17:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκτακτο: Παραμένει η Σχολή Μαγείρων του ΚΕΕΜ στο Γύθειο!

Ανατροπή δεδομένων πρόεκυψε αναφορικά με το μέλλον της Σχολής Εκπαίδευσης Μαγείρων (3ο Τάγμα) του ΚΕΕΜ στο Γύθειο, καθώς ευοδώθηκε η επίμονη -και σε βάθος χρόνου- προσπάθεια του γενικού γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, για συνέχιση λειτουργίας της σχολής στη λακωνική κωμόπολη. Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Φιλιππάκου, ύστερα από παρέμβαση και αίτημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου προς τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη,  αποφασίστηκε η παραμονή του εν λόγω στρατοπέδου και η συνέχιση της λειτουργίας της σχολής.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του Πενταγώνου, η Σχολή Μαγείρων που λειτουργεί στο 3ο Τάγμα Εκπαίδευσης Μαγείρων στο Γύθειο, επρόκειτο να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΕΜ στην ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου.

«Επιτέλους, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Γυθείου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, βρίσκει τη λύση του, βοηθώντας ουσιαστικά και δίνοντας ανάσα στην τοπική οικονομία» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Φιλιππάκος, ο οποίος ως γνωστόν έλκει την καταγωγή του από το Γύθειο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti