Μια Κυριακή κατασκήνωσης υπό τη Θεία Χάρη στη Σελλασία! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια Κυριακή κατασκήνωσης υπό τη Θεία Χάρη στη Σελλασία! (ΦΩΤΟ)

Η Κυριακή 29 Ιουλίου στη Σελλασία ξεκίνησε λίγο διαφορετικά από τις άλλες μέρες. Μικροί μεγάλοι συναντήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος, όπου προσευχήθηκαν στον Δημιουργό μας. Αφού τελείωσε η θεία λειτουργία, οι πενήντα περίπου μικροί φίλοι μαζί με τους μεγάλους, μετέβησαν στον χώρο της Γιορτής της Ελιάς και Λαδιού στον προαύλιο χώρο του Αγ. Νεκταρίου.

Όπως αναφέρει η ενορία Σελλασίας «ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή μέρα καθώς καταφέραμε να μεταφέρουμε την κατασκήνωση … στο χωριό! Με καθοδηγητές τα μεγάλα κορίτσια της ενορίας και τον ιερέα π. Νικόλαο Τσέτσεκα, χωρίστηκαν τα παιδιά σε ομάδες οι οποίες αποτελούνταν από παιδιά όλων των ηλικιών. Η κάθε ομάδα είχε από ένα μεγάλο παιδί αρχηγό και κατάφεραν να συνεργάζονται τόσο ωραία και σωστά. Αυτό μόνο ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους μας. Τα παιχνίδια ήταν πολλά και πολύ διασκεδαστικά. Μας βοήθησε πολύ ο καιρός . Οι μεγάλοι της ενορίας μας ετοίμασαν ένα υπέροχο γεύμα το οποίο ήταν ότι πρέπει για να πάρουν τα παιδιά δυνάμεις και να συνεχίσουν τα παιχνίδια.

Δεν έλειψε φυσικά και το Αγιογραφικό, το οποίο αφορούσε την ζωή της Παναγίας μας, το οποίο αγνοούμε οι περισσότεροι. Τα παιδιά δηλαδή μέσα από το παιχνίδι εκπαιδεύτηκαν, διασκέδασαν, γέμισαν τις ψυχές τους. Τελείωσε αυτή η όμορφη μέρα με πολλά χαμόγελα και μπουγέλα!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα