«Καλοκαίρι με τον Χριστό» με πρώτο σταθμό τους Αγριάνους (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 15:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καλοκαίρι με τον Χριστό» με πρώτο σταθμό τους Αγριάνους (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών «Καλοκαίρι με τον Χριστό», που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της ΙΜ Μονεμβασίας & Σπάρτης σε συνεργασία με τα ενοριακά εκκλησιαστικά συμβούλια και τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στους Αγριάνους, όπου τα παιδιά που έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό αλλά ζουν σε άλλες περιοχές της χώρας,  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του ενοριακού ναού και τον ρόλο του στην εκκλησιαστική ζωή του πιστού εν γένει.

Μετά τη συζήτηση τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν με παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει τα στελέχη του Γραφείου Νεότητας σε συνεργασία με τον εφημέριο π. Νικόλαο Κωνσταντάκη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Την εκδήλωση έκλεισε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας, πανοσ. αρχ. π. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος μετέφερε στα παιδιά και τις οικογένειές τους τις ευχές του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, ενώ, παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου, ώστε τα ορεινά χωριά να κρατήσουν τη ζωντάνια τους και την ελληνορθόδοξη παράδοσή τους.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα