Υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ τα κέντρα υγείας της Λακωνίας

«Πράσινο φως» από το ΠΣ Πελοποννήσου

Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 08:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ τα κέντρα υγείας της Λακωνίας

«Οι παρεμβάσεις μας στον τομέα της υγείας είναι ολιστικές σε όλες τις δομές της στην Πελοπόννησο» δήλωσε την Τετάρτη 8/8 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης. Αφορμή για την τοποθέτηση Τατούλη ήταν η έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της πρότασης της πλειοψηφίας για υποβολή προτάσεων ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020» των παρακάτω Κέντρων Υγείας της Λακωνίας: Αρεόπολης, Γυθείου, Νεάπολης. Επίσης, εγκρίθηκε  η υποβολή πρότασης και για τα Κέντρα Υγείας:   Άστρους, Δημητσάνας, Λεωνιδίου, Μεγαλόπολης, Τροπαίων, Γαργαλιάνων, Λυγουριού και του Περιφερειακού Ιατρείου Καλλιανίου.   

Ο σχεδιασμός της περιφερειακής αρχής αφορά το σύνολο των κέντρων υγείας της Πελοποννήσου, τόνισε ο περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «εμείς προετοιμάσαμε τις τεχνικές μελέτες και εμείς εξασφαλίζουμε τη χρηματοδότησή τους. Το αποτέλεσμα της πολιτικής μας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτό γίνεται καθημερινά αντιληπτό από τους πολίτες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών