Η ενορία Κοκκινόραχης εύχεται χρόνια πολλά με ένα αφιέρωμα στους ναούς της περιοχής (VIDEO)

Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ενορία Κοκκινόραχης εύχεται χρόνια πολλά με ένα αφιέρωμα στους ναούς της περιοχής (VIDEO)

Με πολύ αγάπη και εκτίμηση η ενορία της Κοκκινόρραχης θέλει να σας ευχηθεί σε όλους «Χρόνια Πολλά» για την εορτή της Παναγίας. «Προσευχόμαστε στην Μητέρα όλων μας να σας προστατεύει και να σας αγιάζει. Προσευχόμαστε σε Αυτήν να μεσιτεύει για εμάς προς τον Υιό της» αναφέρει με σεβασμό και αγάπη ο εφημέριος Κοκκινόραχης π. Συμεών Παπαγεωργίου.

Δείτε παρακάτω βίντεο της ενορίας Κοκκινόρραχης, με πανοραμική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των τριών ναών της περιοχής: Του Βυζαντινού Ναού του Αγίου Νικολάου, του εξωκκλησίου της Αγίας Τριάδος και του εξωκκλησίου της Παναγίας της Γιάτρισσας, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Κωνσταντάκη και της Μαρίας Κουμουτσίδη (Μάιος 2018)


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα