Τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης στην εμποροπανήγυρη Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 08:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης στην εμποροπανήγυρη Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Μία έξοδος διαφορετική από τις άλλες ήταν η επίσκεψη των τροφίμων του Ασύλου Ανιάτων στην εμποροπανήγυρη  του Μυστρά, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Αυγούστου.

Αρχικά, οι τρόφιμοι του ιδρύματος, μαζί με τον διευθυντή, π. Ιωάννη Προφύρη και τους συνοδούς τους, πραγματοποίησαν προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Εν συνεχεία κατευθύνθηκαν στο χώρο του λούνα παρκ με τα παιχνίδια, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ είχαν την δυνατότατα να επισκεφτούν και το Μουσείο Φωτογραφικών μηχανών του Τάκη Αϊβαλή.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι σε εστιατόριο της περιοχής του Μυστρά. Εκεί απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο, προσφορά του κ. Νίκου Σαραντόπουλου, πολύ καλού φίλου του ιδρύματος, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπαθείς τροφίμους. Παράλληλα, ο κ. Σαραντόπουλος πρόσφερε από ένα αναμνηστικό ρολόι σε όλους τους τροφίμους.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα