Υποτροφία σε έναν φοιτητή προσφέρει η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Ιατρικής ή Θεολογικής-Εκκλησιαστικής Σχολής

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποτροφία σε έναν φοιτητή προσφέρει η Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Στην  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης  δραστηριοποιείται ένα ακόμη ίδρυμα υπό την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής».

Σύμφωνα με το καταστατικό, σκοπός του Ιδρύματος είναι και  η ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής με τη χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού την χρονιά που πέρασε στην σχολή, το ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Ιεράς Μητρόπολης  Μονεμβασίας και Σπάρτης. Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον π. Συμεών Παπαγεωργίου στο 2731026580 (εσωτ. 3).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα