Πιστή στο ραντεβού της η ενορία Αγίας Παρασκευής Αμυκλών! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 Αποκλειστικές δηλώσεις των διοργανωτών

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 16:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πιστή στο ραντεβού της η ενορία Αγίας Παρασκευής Αμυκλών! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Για άλλη μια χρονιά, η ενορία Αγίας Παρασκευής Αμυκλών πραγματοποίησε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η μεγάλη συμμετοχή των ενοριτών και των φίλων της ενορίας αποδεικνύουν την επιτυχία της όλης προσπάθειας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον εφημέριο π. Ιωάννη Προφύρη,  ο οποίος καλωσόρισε  τους  παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στην αξία αυτού του είδους των δράσεων και ευχαρίστησε  όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση  της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι νέες και οι νέοι της ενορίας που επέτυχαν στις  φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο πολιτικός μηχανικός -  ιστορικός  κ. Νικόλαος Βασιλείου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Το δημογραφικό της Λακωνίας από το 1830 έως και σήμερα».  

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά της Ζαραφώνας και  των  Αμυκλών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς, π. Συμεών Παπαγεωργίου και  π. Γεώργιος  Κορίνης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα,  ο διοικητής του ΚΕΕΜ κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου, ο κ. Κωνσταντίνος  Κόνιαρης, πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας  Αμυκλών και αρκετοί πιστοί.

Δείτε στο παρακάτω video αποκλειστικές δηλώσεις του π. Ιωάννη Προφύρη και του κ. Νικολάου Βασιλείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα