Η Πελοπόννησος εκπροσωπήθηκε στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 12:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Πελοπόννησος εκπροσωπήθηκε στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον προορισμό Πελοπόννησος μέσω προωθητικού υλικού,  καθώς και να γευθούν πελοποννησιακά κεράσματα από τοπικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων η αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της ομογένειας στην Αμερική και εκτενή συζήτηση με τον εκπρόσωπο των γερουσιαστών της ελληνικής ομογένειας κ. Πάππα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή ΔΕΘ η Αμερική ήταν τιμώμενη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρχει εκπροσώπηση σε υψηλό βαθμό από την ομογένεια.

Σε δηλώσεις της στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ3, η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη συνεχή προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για εξωστρεφείς δράσεις που αφορούν την προώθηση του τουριστικού προϊόντος σε συνδυασμό με τη γαστρονομία, τονίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την στήριξη της τακτικής πτήσης Καλαμάτα- Θεσσαλονίκη.

Εκτός από την υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη, καθώς και ο Αμερικανός πρέσβης κ. Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος συνομίλησε με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη για την πρόσφατη συνάντηση του και συνεργασία του με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη στο Ναύπλιο. 

Μετά από πρόσκληση της ΔΕΘ Helexpo, η κ. Νικολάκου παρακολούθησε στο Βελλίδειο την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα