Ο Δ. Ευρώτα τίμησε το βραβευμένο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 13:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δ. Ευρώτα τίμησε το βραβευμένο Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη

Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Βλαχιώτη, οι οποίοι διακρίθηκαν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό CEO-FIPF με τίτλο «Η κοινή μας κληρονομιά…», βράβευσε ο Δήμος Ευρώτα, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Όπως ανέφερε η αρμόδια αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Αργυρώ Γκουβούση-Κρητικάκου, απευθυνόμενη στα στελέχη του σχολείου, «θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη μεγάλη διάκριση του σχολείου του Δήμου μας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό CEO-FIPF με τίτλο “Η κοινή μας κληρονομιά…” που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και διοργανώθηκε για την Ελλάδα από το Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης».

Η ίδια πρόσθεσε τα εξής: «Η επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας των εκπαιδευτικών που εργάζονται και στηρίζουν τη δημόσια εκπαίδευση αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα του σεβασμού και της ευγνωμοσύνης που οφείλουμε να τρέφουμε προς αυτούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι η καλή δουλειά θα συνεχιστεί και θ’  αποδώσει και νέους καρπούς τόσο για το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη, την καθηγήτρια και τους μαθητές της, όσο και για τα άλλα σχολεία του Δήμου Ευρώτα, τα οποία έχουν διακριθεί και διακρίνονται σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti