Έδωσαν αίμα και φέτος οι κυνηγοί του Γυθείου

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 13:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έδωσαν αίμα και φέτος οι κυνηγοί του Γυθείου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γυθείου πραγματοποίησε και φέτος την εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Γυθείου.

Μέλη του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου ΔΣ και συνέβαλαν σ’ αυτήν την κοινωνική προσφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12  Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, κ. Δημήτρης Πέτρου, τόνισε μεταξύ των άλλων την απαραίτητη συμμετοχή του συλλόγου σε τέτοιου είδους κοινωνικές προσφορές, ενώ ενημέρωσε ότι προγραμματίζονται νέες δράσεις (ημερίδες κ.ά.), που θα συμβάλλουν θετικά στον κύριο σκοπό της ίδρυσης του συλλόγου.

Η συντονίστρια Τράπεζας Αίματος, κ. Αλέκα Σαββόγλου, ενημέρωσε ότι έχει δημιουργηθεί,  από το 1989, ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Γυθείου, με τη σημαντική συμβολή του ΚΥ  Γυθέιου και της κινητής μονάδας του Νοσοκομείου Σπάρτης. Πέραν της σημαντικής αυτής ενημέρωσης, η κ. Σαββόγλου υπογράμμισε την αξία της αιμοδοσίας και τη διαδικασία της.

Δεν έλειψαν οι σχετικές χορηγίες από επαγγελματίες του Γυθείου για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης δράσης.

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας
Φωτο-video: MANINEWS

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα