Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου «Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα»

Πρόεδρος η Δ. Πορφύρη

Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου «Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα»

Έπειτα από τη διεξαγωγή εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συλλόγου «Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα» με διακριτικό τίτλο «Ο Ευρώτας» και τη  διαβούλευση που ακολούθησε μεταξύ των εκλεγέντων, το ΔΣ του Συλλόγου διαμορφώνεται ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Πορφύρη Δέσποινα
Αντιπρόεδρος: Πουλικάκος Γεώργιος
Γραμματέας: Βαθάκου Ζωή
Ταμίας: Πορφύρη Χρυσούλα
Έφορος: Βαρδάκας Λεωνίδας
Βοηθός Γραμματέα: Δρουγγάνης Δημήτριος            
Βοηθός Εφόρου: Δούμουρα Γεωργία

Εξελεγκτική επιτροπή
Διαμαντάκου Κωνσταντίνα
Παπαδάκη Αγγελική
Φωτάκου Κωνσταντίνα

Όπως αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου «κύριο μέλημα και βασικός σκοπός μας, αποτελεί η προστασία από κάθε είδος ρύπανσης κατά μήκος του ποταμού από τις πηγές έως την εκβολή του στον Λακωνικό κόλπο και, σαφώς, οι περιοχές που εντάσσονται στο δίκτυο Natura 2000.
Επεξεργαζόμαστε ταυτόχρονα δράσεις σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, για άμεση λύση στο διαρκές πρόβλημα της ρύπανσης, καθώς επίσης, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα» ευχαριστεί «δημόσια τα ιδρυτικά μέλη για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του Συλλόγου».

Επιπρόσθετα, «συγχαίρει τον βουλευτή Λακωνίας, κ. Σταύρο Αραχωβίτη, για την ανάδειξή του στη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης».

«Επιδιώκουμε την από κοινού συνεργασία και στήριξη στην αντιμετώπιση της διαρκούς και συνεχούς ρύπανσης, που υπόκειται εδώ και πολλά χρόνια ο  Ευρώτας, ο μοναδικός μεγάλος ποταμός, στολίδι όλου του νομού Λακωνίας. Μαζί για τον Ευρώτα!» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου «Φίλων Προστασίας του Ποταμού Ευρώτα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland