Με τη νέα διοίκηση του 3ου Τάγματος Γυθείου συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 16:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τη νέα διοίκηση του 3ου Τάγματος Γυθείου συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Δευτέρας 24/9, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’  δέχθηκε στο γραφείο του, στο Επισκοπείο Μάνης, την τιμητική επίσκεψη της νέας διοικητού του 3ου Τάγματος (ΚΕΕΜ) Γυθείου, Αντισυνταγματάρχου κ. Παναγιώτας  Φραγκιάδου.

Ο σεβασμιώτατος καλωσόρισε τη νέα διοικητή και αφού τη συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων την, την ενημέρωσε για διάφορες δράσεις κοινής συνεργασίας.

Από την πλευρά της, η κ. Φραγκιάδου ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τις ευχές και τον διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπάρχει έως τώρα.

Ο κ. Χρυσόστομος προσέφερε στην κ. Φραγκιάδου την Αγία Γραφή ως ενθύμιο.

Στη συνέχεια ο σεβασμιώατος δέχθηκε την οικογένεια Ευθυμίου και Μαρίας Κατέρη, ομογενείς στην Ν. Υόρκη, έχοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τους Μανιάτες ομογενείς στις ΗΠΑ.

Ο Μητροπολίτης Μάνης χάρηκε για την πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των αποδήμων Ελλήνων καί ευχήθηκε να έχουν «κάθε ευλογία του Θεού και να τιμούν πάντα την μάνα πατρίδα, όπως και το πράττουν».

Φωτο: Μητόπολη Μάνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα