Εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Γ'

Σάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 10:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Γ'

Την Τρίτη 13/11, εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, άγει τα ονομαστήριά του, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός και ομιλία του σεβασμιωτάτου, δια τον Ιερόν Χρυσόστομον, στον ΙΝ Υπαπαντής του Κυρίου στο παρεκκλήσι του Επισκοπείου Μάνης στο Γύθειο.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου και ώρες 07:00 – 10:30 θα τελεστεί ο όρθρος και η πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Επισκοπείου Μάνης στο Γύθειο

Στη συνέχεια, ο σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές Αρχών, κλήρου καί λαού, έως τις 14:00, στο μητροπολιτικό μέγαρο. Το απόγευμα, από τις 17:00, ο σεβασμιώτατος θα δεχθεί εόρτιες ευχές στο Μητροπολιτικό μέγαρο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα