Συλλήψεις για τη φωτιά στο τουρκικό πλοίο στο Ταίναρο (ΦΩΤΟ)

Το σκάφος μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Γυθείου

Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 06:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλήψεις για τη φωτιά στο τουρκικό πλοίο στο Ταίναρο (ΦΩΤΟ)

Κατασβήστηκε πλήρως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (21/11) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/11) στο μηχανοστάσιο του τουρκικού φορτηγού πλοίου «KILIC 1», ενώ αυτό έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του ακρωτηρίου Ταίναρου.

Το πλοίο ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κατέπλευσε με ασφάλεια σε αγκυροβόλιο στο λιμάνι του Γυθείου. Από την πλοιοκτήρια εταιρεία ανατέθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία οι εργασίες πρόληψης και αντιμετώπισης τυχόν θαλάσσιας ρύπανσης.

Πάντως, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από το Λιμεναρχείο Γυθείου ο πλοίαρχος και ο α΄ μηχανικός, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς

Φωτο: Βαγγέλης Κούρλας (FB)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti