Η ημερομηνία που ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Μερίσματος

Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 15:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ημερομηνία που ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Μερίσματος

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλλουν αίτηση για την καταβολή του Κοινωνικού Μερίσματος. Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής, με αφορμή την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας από το Υπουργείο Οικονομικών για το ύψος του ποσού που θα δοθεί στους πολίτες.

Το Κοινωνικό Μέρισμα, σύμφωνα με τις εξαγγελίες Τσίπρα θα καταβληθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2018, ενώ συνολικά θα δοθούν 710 εκατομμύρια ευρώ. Το μέρισμα αφορά 1,3 με 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά και συνολικά θα αποδοθεί σε 3,5 εκατομμύρια δικαιούχους.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως το ακριβές ύψος ανάλογα με τις εισοδηματικές βαθμίδες θα καθοριστεί με υπουργική απόφαση, πιθανότατα ως την επόμενη Δευτέρα, ώστε να ανοίξει από την επόμενη Τρίτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων.

Το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 αναμένεται να δοθεί μέσω ηλεκτρονικών αιτήσεων που θα υποβληθούν στην ειδική ιστοσελίδα www.koinonikomerisma.gr με τους κωδικούς του taxisnet.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti