Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας στον Καραβά

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 14:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας στον Καραβά

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Καραβά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά, κατόπιν κοινής τους πρωτοβουλίας, ξεκινούν τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, με στόχο να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη κατά την περίοδο των εορτών.
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα πραγματοποιείται έως και ανήμερα των Χριστουγέννων, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, κατά τις Κυριακές και τις λοιπές ημέρες που θα τελείται Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καραβά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα e-karavas.gr και να καλούν στα τηλέφωνα 6973 803774 (εφημέριος ενορίας) και 6979 254131 (πρόεδρος συλλόγου).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα