Νέος συναγερμός για ύποπτο φάκελο στα ΕΛΤΑ Σπάρτης! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μεγάλη κινητοποίηση το πρωί της Παρασκευής - Δείτε την επιχείρηση παραλαβής της συσκευασίας από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ

Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 13:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος συναγερμός για ύποπτο φάκελο στα ΕΛΤΑ Σπάρτης! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ο άγνωστος(-οι) αποστολέας(-εις) φακέλων από τη μακρινή Ινδία «ξαναχτύπησε», βάζοντας στο στόχαστρο για μια ακόμα φορά τη Σπάρτη. Μια περίπου εβδομάδα μετά την εύρεση ύποπτης συσκευασίας στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη (στις 10/1/2019-θέμα), συναγερμός σήμανε ξανά για ανάλογο περιστατικό στη μονάδα διανομής των ΕΛΤΑ επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη.

Περίπου στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής (18/1), υπάλληλος των ΕΛΤΑ εντόπισε έναν  ύποπτο φάκελο με παραλήπτη τον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Σπάρτης) και άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Ισχυρή δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Αξιοτόπουλο, απέκλεισε τον χώρο γύρω από τη μονάδα. Την ίδια στιγμή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, με τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα για την παραλαβή του φακέλου.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αφίχθη στη Σπάρτη και άνδρες με ειδικές στολές παρέλαβαν τον φάκελο για να τον μεταφέρουν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι υπάλληλοι της μονάδας διανομής των ΕΛΤΑ θα εξεταστούν από ιατρούς του Νοσοκομείου Σπάρτης για παν ενδεχόμενο. Πάντως, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, πιθανολογείται ότι ο φάκελος περιέχει φυλλάδια ή κάποιο άλλο έντυπο, που -ενδεχομένως- σχετίζεται και πάλι με το Ισλάμ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα